31.5.2019

Perdelerimiz “Almanca Tiyatrolar’’ İçin Açıldı!

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz “Hallo Anna”, 2. sınıf öğrencilerimiz “Paule Puhmanns Paddelboot” ve 3. sınıf öğrencilerimiz “Hans im Glück” isimli tiyatro oyunlarını “Yıl Sonu Almanca Tiyatro Gösterileri” etkinliğiyle 28 - 31 Mayıs 2019 tarihlerinde velilerimize sahnelediler.

Küçük oyuncularımız, büyük keyif aldıkları ve dil becerilerini de geliştirme fırsatı buldukları oyunlarını başarılı bir biçimde sergilediler. Tüm öğrencilerimizi emekleriyle taçlandırdıkları bu güzel etkinlikler için kutluyoruz.

Bühne frei für „Deutsch“!

Zwischen dem 28.-31. Mai 2019 haben unsere Schüler der 1.2. und 3. Klassen der IELEV 125. Yıl Private Grundschule die Theaterstücke „Hallo Anna“, „Paule Puhmanns Paddelboot“ und „Hans im Glück“ als Jahresendaufführung ihren Eltern präsentiert.

Die kleinen Schauspieler hatten während der Theaterarbeiten viel Spaß und konnten ihre Fremdsprachenkenntnisse spielerisch erweitern. Wir bedanken uns ganz herzlich bei allen Schülern und Schülerinnen für die tollen Leistungen.