2.7.2021

Oyna - Eğlen - Keşfet

Telafi Eğitimi Döneminde Drama ile “Oyna, Eğlen, Keşfet” Etkinlikleri İlkokul Öğrencilerimizle Tamamlanmıştır.

Drama & Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü entegrasyonuyla gerçekleştirilen “Drama ile Oyna, Eğlen, Keşfet” etkinlikleri; İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu öğrencilerimizin fiziksel ihtiyaçlarına yönelik oyunlarla, yaratıcılıklarını ve iletişim becerilerini geliştirici doğaçlama çalışmalarıyla tamamlanmıştır.

Öğrencilerimiz etkinliklere katılım göstererek yeniden buluşmanın ve birlikte oyunlar oynamanın mutluluğunu yaşadılar. Öğrenciler duygu ve düşüncelerini ifade etme, ortak hareket etme, grup içerisinde uyum gösterebilme gibi becerilerini geliştirirken arkadaşlarının duygu ve düşüncelerini de öğrenme fırsatı buldular.