8.11.2021

Noa Kirpi ve Sarı

Değerli Drama Eğitmeni Songül Bozacı İle  “Noa Kirpi ve Sarı” Kitabı Üzerine Bir Söyleşi Gerçekleştirdik

İELEV Özel 125. Yıl 2. sınıf öğrencilerimiz, hayat bilgisi ve Türkçe dersleri kapsamında 5 Kasım Cuma günü Sepin İnceer‘in yazdığı “Noa Kirpi ve Sarı” adlı kitabın etkinliklerini yaratıcı drama eğitmeni Songül Bozacı ile çevrimiçi olarak gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, Noa Kirpi ve Sarı kitabının içeriği olan duyguları tanıma ve duygu yönetimi hakkında Yaratıcı Drama Eğitmeni Songül Bozacı’nın yönergelerini takip ederek karşılıklı canlandırmalar eşliğinde “an”ı yaşama ve “an”da kalmayı söyleşi boyunca eğlenceli bir şekilde yaşadılar.

Öğrencilerimiz, duygularını tanıma çalışmalarını 2. adım derslerinde işledikleri “empati” ile de ilişkilendirerek “Noa Kirpi ve Sarı” kitabının verdiği mesajla hayatlarında kullanma becerilerini geliştirdiler.

“Noa Kirpi ve Sarı” kitap söyleşimiz, öğrencilerimizde okudukları kitap hakkında yorum yapma ve soru sorabilme öz güvenini de pekiştirirken okuma sevgisi ve alışkanlığı kazanmada da yararlı olmuştur.