21.9.2021

Meltem Erinçmen Kanoğlu ile Medya Hakkında Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirildi

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizle Türkçe dersi eser inceleme etkinlikleri kapsamında “Medya Nedir?” kitabı üzerinden yazarımız Meltem Erinçmen Kanoğlu ile 21 Eylül Salı günü keyifli ve çok yararlı bir söyleşi gerçekleştirdik.

Türkçe derslerimizde “Medya Nedir?” kitabını okuyarak bir yandan medya hakkında detaylı bilgi sahibi olurken bir yandan da internetin son yıllarda hayatımızdaki yerinin artmasıyla maruz kaldığımız tehlikeler hakkında bilgi sahibi olduk. Meltem Hanım ile yaptığımız söyleşide de güvenli internet ortamlarının nasıl sağlanabileceği hakkında bilgiler edindik. Öğrencilerimizin coşkulu katılımları ve yüksek motivasyonları eşliğinde Meltem Hanım’ın öğrencilerimizin sorularına verdiği yanıtlarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.