3.5.2019

MATBEG ve KANGURU Başarılarımız

21 Şubat 2019 tarihinde İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulunda gerçekleşen MATBEG uygulaması sonrasında %1- %5’lik dilime girerek başarı gösteren 4. sınıf öğrencilerimizden Gökçe Beren Bulut, Feride Yalçın, Emir Dağyeli, Can Tokalp, Nehir Hatıloğlu, Ada Tavman; 5. sınıf öğrencilerimizden Arda Cem Arhan; 6. sınıf öğrencilerimizden Duru Cürgül; 7. sınıf öğrencilerimizden Yiğit Kaan Gümüş, Berkay Gürçay, Kerem Yılmaz, Defne Atağ, Tolga Gürsu ve 8. sınıf öğrencilerimizden Selin Gümüş ile Ege Bora Altın’a MATBEG başarı sertifikaları 2 Mayıs 2019 Perşembe günü verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

25 Mart 2019 tarihinde okulumuzda gerçekleşen KANGURU Matematik sınavı sonrasında %5’lik dilime girerek başarı gösteren 2. sınıf öğrencilerimizden Derin Akyel, Melis Gösterişli, Bora Ünal, Naz Tunçcan; 4. sınıf öğrencilerimizden Gökçe Beren Bulut; 6. sınıf öğrencilerimizden Hüseyin Çınar Aktuna ve 8. sınıflarımızdan Selin Gümüş’e KANGURU başarı sertifikaları 2 Mayıs 2019 Perşembe günü verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü “KANGURU Final Sınavı” na girecek olan öğrencilerimiz Gökçe Beren Bulut, Hüseyin Çınar Aktuna, Selin Gümüş’e başarılar  diliyoruz.