17.1.2023

Küresel Isınma ve İklim Değişikliği

Eco Scool Programı Kapsamında Eco Tim Öğrencilerimiz “Küresel Isınma ve İklim Değişikli “Konulu Eylemlerini Gerçekleştirdiler

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu Eco School Programı kapsamında Eco Tim öğrencileri, “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” konusuna dikkat çekme amacıyla 5-9 Aralık tarihleri arasında çevreci bir eylem gerçekleştirdiler.

Eco Tim öğrencilerimiz; okul koridorlarında, küresel ısınma ve iklim değişikliğine karşı alınacak önlemleri, kaynakları tutumlu kullanmayı ve okulda geri dönüşüm materyallerini ayrıştırma kurallarını hazırladıkları afişlerle, sloganlarla anlatarak sınıf arkadaşlarına paylaşımlarda bulundular.

Hazırladıkları görsellerle Eco School panosunu güncelleyen öğrencilerimiz, “Tek Evimiz Dünya” ilkesiyle dikkat çekerek farkındalık yarattılar.