29.3.2019

İlkokul 2, 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerimiz Yazar Murat Yığcı ile “Kitabın ve Kitap Okumanın Önemi” Konulu Söyleşide Buluştu

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz 27 Mart 2019 Çarşamba günü  “En İyi Arkadaşım Bir Uzaylı”  kitabının yazarı Murat Yığcı ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

55. Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleşen etkinliğimizde kitabın önemi, okumanın günlük hayatımızda bize ve hayatımıza katkıları üzerinde duran yazarımız, iyi kitap seçerek nasıl olumlu kazanımlar edineceğimiz konusundaki bilgilerini de bizimle paylaştı. Hayal kurmanın ve yazmanın yaratıcılığı geliştirdiğinin altını çizdi.

Murat Yığcı, öğrencilerimizin sordukları ilginç ve merak içeren sorularını içten bir şekilde yanıtlarken geçirdiğimiz güzel zamana ortak oldu.