8.3.2020

İELEV’de Aile Olmak

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz Tarafından Yürütülen “İELEV’de Aile Olmak” Projemiz 1. Ve 3. Sınıf Öğrencilerimizin Katılımıyla Keyifli Bir Şekilde Devam Etmektedir.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimimiz tarafından yürütülen “İELEV’de Aile Olmak” projemiz kapsamında 1. ve 3. sınıf öğrencilerimiz ile “ İELEV’de Değerlerimiz” adlı atölye çalışmamızı gerçekleştirdik. İlkokul çağındaki öğrencilerimizin İELEV değerlerini içselleştirmelerini amaçladığımız projemiz kapsamında farklı yaş gruplarından öğrencilerimizi bir araya getirdik. Bu proje ile öğrencilerimizin sosyal becerilerinin ve aidiyet duygularının gelişmesini hedefliyoruz. Farklı atölye çalışmalarına yer vereceğimiz projemiz yıl boyunca devam edecektir.