3.5.2019

İELEV Sanat Haftası

“Dünya Sanat Günü” nü 24- 30 Nisan tarihlerinde bir hafta boyunca birbirinden keyifli etkinlikler ile kutladık:

24 Nisan Çarşamba günü ilkokul öğrencilerimizin ürünlerinden oluşan resim sergisinin ardından 2. sınıflar ile “Maske Atölyesi”, tüm sınıfların katılımıyla “Ebru ve Kitap Ayracı Atölyeleri” ile Sanat Haftamızın açılışını yaptık.

25 Nisan Perşembe günü 4. sınıflar ile “Renkli Sanat Kili ile Çerçeve Tasarım Atölyesi” ve tüm seviyelerde “Eve Baskı Atölyesi” ni gerçekleştirdik.

Ayrıca 6. sınıf öğrencilerimiz ile “Tarihine Bak, Geleceği Yaz!” ilkesinden hareketle hazırlanan, Cezerî’ nin kendinden öncekilerden devraldığı ve kendinden sonrakilere benzersiz bir katkıyla devrettiği o muhteşem teknik ve bilimsel mirası, dönemin kültürel atmosferini de yansıtan  “Cezerî’ nin Olağanüstü Makineleri”  sergisine katıldık.

29 Nisan Pazartesi günü anaokulu öğrencilerimiz ile “Maske Atölyesi” , 2. sınıflar ile “Tuval ve Vitray Atölyeleri” ni gerçekleştirdik.

30 Nisan Salı günü “Dream Catcher Atölyesi” sini 3. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

İlkokul öğrencilerimizin atık malzemeler kullanarak tasarladıkları birbirinden yaratıcı kıyafet ve aksesuarlarını arkadaşları ile paylaştıkları muhteşem bir defile ile Sanat Haftamızın kapanışını yaptık.


Foto Galeri