28.5.2019

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu “Müzik Gecesi” Beşiktaş Süleyman Seba Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi

25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Beşiktaş Süleyman Seba Kültür Merkezinde, İELEV  Özel 125. Yıl İlkokulu/ Ortaokulu öğrencilerimizin evrenin sesini, güneşin ve gökyüzünün renkleriyle buluşturduğu  “Resim Sergisi” ve “Müzik Gecesi” gerçekleştirilmiştir.

29 Mayıs- 02 Haziran tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek  “Olomouc Koro Festivali” ne katılacak koro öğrencilerimizin yarışmada seslendirecekleri şarkılarla başlayan gecemiz; keman grubu, dans grubu,  pop ve gitar orkestraları, ritim grubu, step grubu ve  İELEV Korosu performanslarıyla devam etmiştir. Etkinliğimiz öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin birlikte seslendirdikleri “Memleketim” şarkısı ile son bulmuştur.

Müzik Gecemizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, bu etkinliğin kattığı tecrübelerin tüm öğrencilerimizin yaşamlarına yansımasını diliyoruz.