3.5.2019

İELEV’ de Geri Dönüşüm Sanat ve Tasarımla Buluştu

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu öğrencileri 30 Nisan Salı günü atık malzemeler kullanarak tasarladıkları birbirinden yaratıcı kıyafet ve aksesuarını muhteşem bir defilede arkadaşları ile paylaştı.

“Sanat Haftası” etkinlikleri kapsamında “Eko Okullar” işbirliğiyle gerçekleştirilen defileye 61 ürün katılmış, ürünler her seviyede ayrı ayrı değerlendirilmiştir. 1. sınıflarda 1-A sınıfı öğrencilerinden Deniz Yalın birinci, 1-B sınıfı öğrencilerinden Aslı Nur Karahançer ikinci, 1-C sınıfı öğrencilerinden Kayla Yüce üçüncü; 2. sınıflarda 2-B sınıfı öğrencilerinden Nil Sinirlioğlu birinci, 2-A sınıfı öğrencilerinden Dila Sofia Keskin ikinci, 2-C sınıfı öğrencilerinden Esma Ece Mumcu üçüncü; 3. sınıflarda 3-A sınıfı öğrencilerinden Ceyda Yakal birinci, 3-B sınıfı öğrencilerinden Güneş Ayatar ikinci, 3-C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Dila Usun üçüncü; 4 sınıflarda 4-B sınıfı öğrencilerinden Ceren Özgün birinci, 4-B sınıfı öğrencilerinden Deniz Keten ikinci, 4-B sınıfı öğrencilerinden Almira Deniz üçüncü olmuştur.

Tasarım süresince öğrencilerimizde geri dönüşüm,  tasarruf ve tüketim bilincinin gelişmesi amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz tasarımlarını podyumda sunmanın mutluluğu içinde yürürken sanatçı ve çevreci küçük modacılar olarak arkadaşlarından ve öğretmenlerinden coşkulu alkışlar aldılar.

Bütün öğrencilerimizi kutluyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.


Foto Galeri