24.2.2020

Fasching Tasarım Kostüm Yarışması 2020

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu Almanca bölümü olarak 24 Şubat Pazartesi günü Karnaval kutlamasını gerçekleştirdik. Karnaval eğlencelerinin yanı sıra ortaokul öğrencilerimize bir tasarım kostüm yarışması da düzenledik. 5, 6, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasından en yaratıcı kostümü seçmek bizler için hiç kolay olmasa da. Öğrencilerimizden Emir Alp Uyarlar (5A), Tuana Tuğ (6A), Vera Yazıcı (6B), Kürşat Demir (7C), Deniz Dinç (7C), Emir Tüfekçi (8B) und Melisa Yoluaçık (8C) 2020 yılının en yaratıcı kostümlerini tasarlamışlardır ve kendileri için hazırlanan sertifikalarını ve ödüllerini almaya hak kazanmışlardır.

Fasching – Kostümwettbewerb 2020

Am Montag den 24. Februar feierte die İELEV ÖZEL 125 YIL Grund- und Mittelschule Karneval. Neben unterhaltsamen Aktivitäten fand auch ein Kostümwettbewerb für die fünften bis achten Klassen statt. Die Wahl unter den vielen schönen Kostümen fiel nicht leicht, aber schlussendlich wurden folgende Schüler und Schülerinnen für ihre besonders kreativen Verkleidungen ausgezeichnet: Emir Alp Uyarlar (5A), Tuana Tuğ (6A), Vera Yazıcı (6B), Kürşat Demir (7C), Deniz Dinç (7C), Emir Tüfekçi (8B) und Melisa Yoluaçık (8C).