26.4.2019

DAS Akademie Ödülü

Okulumuz Almanca öğretmenleri 20- 22 Nisan 2019 tarihlerinde DAS Akademie tarafından İzmir Gümüldür’de gerçekleştirilen “6. Mintidate” organizasyonuna katılmışlardır.

Gerçekleştirilen bu büyük organizasyona çeşitli illerden yüz yirminin üzerinde Almanca öğretmeni katılmıştır. Düzenlenen atölyeler, beraber oynanan eğitsel oyunlar ve yapılan aktiviteler oldukça keyifli ve eğlenceli geçmiştir.

İELEV Özel 125.Yıl İlkokulu ve Ortaokulu olarak DAS Akademie ailesine düzenledikleri bu muhteşem organizasyon ve bizi Minticity eğitim platformunu “En İyi, Çok Yönlü ve En Aktif Kullanan Okul” seçtikleri için teşekkür ederiz. 

 

Herzlichen Dank an die DAS Akademie!

Unsere Deutschlehrkräfte haben vom 20. bis 22. April 2019 am „6.Mintidate” in Gümüldür / Izmir, welches von der DAS Akademie organisiert wurde, teilgenommen.

Dort kamen über 120 Deutschlehrkräfte aus verschiedenen Schulen der gesamten Türkei zusammen. Die Teilnahme an den dortigen Workshops und den vielen Gemeinschaftsaktivitäten war bereichernd und machte viel Freude.

Die IELEV 125. Yıl Privatschule bedankt sich ganz herzlich bei der „DAS Akademie“ für die Auszeichnung „Für den besten und vielseitigsten Einsatz von Minticity Teenage“.


Foto Galeri