29.3.2019

“Bu Bir Kitap” Adlı Tiyatro Oyunumuz 1. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu

55. Kütüphane Haftası ve 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlamaları kapsamında kitap kokusunun, yazısının, kitabın sayfasını çevirerek okuma keyfinin ve hayal gücünün sınırlarını genişletmede kitapların önüne hiçbir teknolojinin geçemeyeceğinden hareketle Yazar Lane Smith’in “Bu Bir Kitap” adlı eserinden yola çıkarak dramalaştırdığımız tiyatro oyunumuz ortaokul “Drama Takımı” öğrencilerimiz tarafından 1. sınıf öğrencilerimize sergilendi.

Ortaokul “Drama Takımı” öğrencilerimiz oyunu keyifli izleyen 1. sınıf öğrencilerimiz için bir de kitapların ve okumanın önemini anlatan “Kültürlü Kurt” isimli kitabın doğaçlama dramasını izleyicilerin katılımlarıyla gerçekleştirdiler.

Bu keyifle geçen etkinlikle öğrencilerimiz, en büyük dostumuz olan kitaplardan alacakları tadın tabletlerden alacakları tattan bambaşka olduğunu, kendileri de tiyatro oyununa dahil olarak ifade etme fırsatını yakaladılar.