9.3.2020

Benimle Oynar mısın? - “Trust Me” Güven Oyunu

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz Tarafından Yürütülen “Benimle Oynar Mısın?” Projesi kapsamında, 2. Sınıf Öğrencilerimiz ile İngilizce dersinde “Trust Me” Güven Oyunu Oynanmıştır.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından yürütülen “Benimle Oynar Mısın?” projesi kapsamında bu hafta 2. sınıf öğrencilerimiz ile İngilizce derslerinde “Trust Me” güven oyunu oynanmıştır. Bu proje ile öğrencilerimizin oyunlar aracılığıyla birbirleri ile etkileşime geçmeleri, sosyal becerilerini geliştirmeleri, farklı oyunları repertuvarlarına katmaları ve keyifli zaman geçirmeleri amaçlanmaktadır. İlkokul düzeyinde disiplinler arası uygulamalarla projemiz yıl boyunca devam edecektir.