9.2.2020

Benimle Oynar Mısın?

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimimiz Tarafından Yürütülen “Benimle Oynar Mısın?” Projesi 3. Ve 4. Sınıf Öğrencilerimiz ile “Yakan Top” Turnuvasıyla Başlamıştır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimimiz tarafından yürütülen “Benimle Oynar Mısın?” projemiz kapsamında 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz ile şubat ayında “Yakan Top” turnuvası gerçekleştirilmektedir. Turnuvanın ilk haftasında spor öğretmenlerimiz eşliğinde 3. Sınıf öğrencilerimiz bir araya gelerek keyifli bir oyun gerçekleştirmişlerdir. Bu proje ile öğrencilerimizin birbirleri ile etkileşime geçebildikleri oyunları öğrenmeleri, bunları oyun repertuvarlarına katmaları ve nitelikli eğlenceli zaman geçirmeleri amaçlanmaktadır. İlkokul düzeyinde disiplinler arası uygulamalarla projemiz yıl boyunca devam edecektir.