14.2.2020

3. Sınıf Öğrencilerimiz 14 Şubat Gününü Kitap Değişimi Yaparak Kutladılar

İELEV Özel 125.Yıl İlkokulu 3.sınıf öğrencilerimiz 14 Şubat Cuma günü , 2012 yılından beri “Uluslararası Kitap Değişim Günü” olarak kutlanan bu günde, arkadaşlarıyla kitaplarını değiştirdiler. Bu nedenle “İELEV Okuyor Projesi” kapsamında İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 3. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimiz ve kütüphane görevlimiz ile işbirliği yaparak 14 Şubat gününü “Uluslararası Kitap Değişim Günü” olarak kütüphanemizde gerçekleştirdiler. Bu kapsamda her öğrencimiz daha önce okuduğu bir kitabı arkadaşları ile değiş tokuş yaptılar. Öğrencilerimiz, önceden okudukları kitapları arkadaşlarına armağan ederken özel notlarını yazarak kitabı neden okumaları gerektiği hakkında önerilerde bulundular. Öğrencilerimiz, 14 Şubat günü, “İELEV OKUYOR PROJESİ” kapsamında kitap sevgisi kazanma ve kitapların yararlarının öğrenilmesinin yanı sıra kitap paylaşmanın mutluluğunu paylaştılar.