23.4.2021

23 Nisan Süsleri Yapıyorum - Odamı Süslüyorum

Birinci Sınıf Öğrencilerimiz “23 Nisan Süsleri Yapıyorum - Odamı Süslüyorum” Atölyesini Gerçekleştirdiler

Okulumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimizle 23 Nisan Cuma günü “23 Nisan Süsleri Yapıyorum-Odamı Süslüyorum” atölyesini gerçekleştirdik.

Birinci sınıf öğrencilerimiz “Pencere Süsleme“ etkinliğinin ardından öğretmenlerinin rehberliğinde renkli fenerler, kedi merdivenleri, zincirler ve kalpler kesip, biçip yapıştırarak kendi süs malzemelerini  üretmenin  mutluluğunu yaşadılar.

“23 Nisan Çocuk Bayramı” nı kalplerinde hisseden ve coşkuyla paylaşan minik öğrencilerimiz, “Atatürk Çocukları” olarak 23 Nisan’ı her ortamda bayram coşkusuyla yaşayabilmenin güzelliğini kendi yaptıkları süslere yansıttılar.