28.5.2019

1.Sınıf Öğrencilerimiz Yıl Sonu Gösterileriyle Sahnedeydi

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 1/A, 1/B ve 1/C sınıfı öğrencilerimiz bir sene boyunca hem öğrendiler hem eğlendiler. Okuma yazmayı öğrenen öğrencilerimize bilgi dünyasının kapıları ardına kadar açılmış oldu.

Öğrencilerimiz bu ay gerçekleştirdikleri yıl sonu gösterisiyle göz doldurup büyük övgü aldılar. “Masal Kahramanları Ülkesi” adlı oyunda birbirinden güzel masal kahramanlarını canlandırıp onları izleyenlere çok güzel mesajlar verdiler. Ardından masallara yakışır dans gösterileriyle seyircilere görsel bir şölen sundular. Son olarak Almanca ve Türkçe şarkılardan oluşan, beden perküsyonu ile zenginleştirilmiş koro ile gönülleri fethettiler.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yıl boyu gösterdikleri çaba için kutluyoruz.