20.11.2019

19 KASIM 2019 TARİHİNDE İELEV ÖZEL 125. YIL İLKOKULU/ORTAOKULUNDA, İELEV OKULLARI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ UZMANI SERHAT GÜRGÜN TARAFINDAN ÇEKMEKÖY İLÇESİ ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK OLARAK “ÇOK FONKSİYONLU ETKİLEŞİMLİ ÖĞRETİM MODELİ” SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19 Kasım 2019’da  İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulunda, İELEV Okulları Eğitim Teknolojileri Uzmanı Serhat Gürgün tarafından, Çekmeköy ilçesi öğretmenlerine yönelik olarak; “Çok Fonksiyonlu Etkileşimli Öğretim Modeli” başlıklı seminer gerçekleştirildi. Pedagojik, akademik ve teknik uygulanabilirlik göz önünde bulundurularak ve SAMR ile 5E öğrenme modelleri baz alınarak geliştirilen öğretim modelinin ele alındığı seminerde; ilgili öğretim modeli kapsamında konu ve kazanım boyutunda ilgi çekme, kavrama, uygulama ve geliştirme, ölçme ve değerlendirme, yaratıcılık, yapılandırmacılık, harmanlanmış öğretim ve ters yüz edilmiş sınıfların özellikleri değerlendirilmiş ve bu unsurları içeren bir öğretim modelini mümkün kılmak için hangi türde stratejilerin ve fonksiyonların kullanılabileceği tartışıldı.