19.11.2019

19-20-21 KASIM TARİHLERİNDE İELEV ÖZEL 125. YIL İLKOKULU/ORTAOKULUNDA, ÇEKMEKÖY REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN, İLÇE ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK OLARAK SEMİNER VE ATÖLYE PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19-20-21 Kasım tarihlerinde İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulunda, Çekmeköy Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından, ilçe öğretmenlerine yönelik olarak seminer ve atölye programları gerçekleştirildi. Üç gün süren programda, “Anlamlı Yaşam Becerileri”, “Bağımlılık”, “Kaynaştırma Süreci ve Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı”, “Üstün Yetenekli Bireylerin Tespiti ve BİLSEM Seçme Süreci” başlıklı seminerlere yer verildi. Bununla birlikte; “İntegratif Psikoloji ve Danışmanlıkta Kullanılması”, “Okullarda Kullanılan Çocuk Değerlendirme Testleri”, “Çocukları Koruma”, “Çocuklarda Oyun”, “Çocuklarda Yaratıcı Drama ve Plastik Sanatlar Uygulamalarının Sosyal, Duygusal, Bilişsel Gelişimlerine Katkıları” ve “Psikodrama” atölyeleri gerçekleştirildi. Okul yönetimi ile psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi olarak, Çekmeköy Rehberlik Araştırma Merkezi öncülüğünde yürütülen programa ev sahipliği yaparak eşlik etmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.