31.5.2023

17. Uluslararası Pera Piyano Festivali

Öğrencilerimiz, 20-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenen 17. Uluslararası Pera Piyano Festivali’ne katıldılar. Festivalde Can Aksel İşeri (3A), Derin Tavusbay (3B), Zeynep Gözübüyük (4A), Ece Alikaya, Naz Ela Akıncı (4B), Mercan Alya Özelitez (4C), Çınar Savaş, Defne Erciyas (5A), Miray Hasırcılar, Elif Argın (5B), Ela Aden Akçay, Ömer Tarık Erkan, Çağan Aksoy, Muhammet Ali Satuk (5C), Sinan Aras İşeri, Bahar Deren Kılanç, Zümra Karayağız, Lale Şirin Goça (6A), Ece Amaç, Irmak Reis (6C) ve Karahan Argın (7B) alkışlar eşliğinde performanslarını sundular. Festival komitesi tarafından öğrencilerimize sertifika verildi. Katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.