18.3.2019

1. Sınıf Öğrencilerimiz “Yemeğini Arayan Tırtıl” Kitabının Yazarı Tülin Kozikoğlu ile Buluştu

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz " 55. Kütüphane Haftası" kapsamında 18 Mart 2019 Pazartesi günü Yazar Tülin Kozikoğlu ile yazarımızın “Yemeğini Arayan Tırtıl” isimli kitabına yönelik bir atölye çalışması gerçekleştirdiler.

Çalışma sırasında yazarımız öğrencilerimize “Yemeğini Arayan Tırtıl” kitabını yaratıcı okuma yöntemiyle okudu, hikâye türünü ve özelliklerini tanıttı. Ayrıca yazarımız, kitaptaki karakterlerden yola çıkarak pek çok duygu ve davranışa yönelik kavramlara da değindi.

Son olarak öğrencilerimiz kendi tırtıllarını kâğıt üzerinde tasarlayarak yazarımızla paylaştılar. Öğrencilerimiz, katıldıkları etkinlik boyunca yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanma fırsatı yakaladılar.