16.6.2021

1. Sınıf Öğrencilerimiz Karne Mutluluğunu Yaşadılar

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz, 16 Haziran Çarşamba günü pandemi koşullarında 1. sınıfa başlamanın zorlu süreçlerinden geçerek gerek hibrit gerek on-line olarak tamamlanan eğitim – öğretim yılında okumayı başarmanın gururuyla karnelerini aldılar.

Sosyal mesafe koşullarına dikkat edilerek 1. sınıf velilerimizin katılımıyla okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen karne törenimiz, Okul Müdürü Sayın Burcu Aybat’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından öğrencilerimiz, drama öğretmenimizin “Korona Virüs, Yeter!” adlı drama çalışmasını canlandırdılar.  Törenimiz, sınıf öğretmenlerinin konuşmaları ve öğretmenlerimizin öğrencilerine karnelerini verip okumayı başarmanın sembolü madalyalarla öğrencilerini taçlandırmalarıyla devam etti. Ayrıca ilk okuma yazma yolculuğunda, desteklerini esirgemeyen 1. sınıf velilerimize özel “Teşekkür Belgeleri” takdim edildi.

Karne törenimiz; öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin maskeli de olsa karne coşkusunu yaşamanın ve bir yılı başarıyla tamamlamanın gururu içinde 2. sınıfa uğurlanmalarıyla sona erdi.