23.4.2021

1. Sınıf Öğrencilerimiz “23 Nisan“ Temalı “Pencere Süsleme” Etkinliğini Gerçekleştirdiler

Okulumuzun “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlama etkinlikleri kapsamında İELEV Özel Lisesi öğrencilerimizden oluşan İELEV Gönüllüleri ile İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz “23 Nisan” temalı “Pencere Süsleme“ etkinliğini gerçekleştirdiler.

Minik öğrencilerimize abla ve ağabeyler olarak rehberlik yapan İELEV Özel Lisesi öğrencilerimizden oluşan İELEV Gönüllüleri, ekran karşısında kendi bayramlarına hazırlanan ve pencerelerini süslemek için tüm beceri ve yaratıcılıklarını ortaya koyan kardeşlerine örnek oldular. Öğrencilerimiz, bugünün küçükleri yarının büyükleri olarak 23 Nisan coşkusuyla rengarenk süsler ürettiler. Etkinlik sonunda ürettikleri rengarenk süslerle pencerelerini süsleyerek 23 Nisan’ı karşılamanın ve kutlamanın sevincini yaşadılar.