18.6.2021

Yıl Sonu Müzikal Etkinliğimiz

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu öğrencilerimiz disiplinler arası çalışmalar sonucunda hazırladıkları yıl sonu müzikalini ailelerine online olarak keyifle sunduktan sonra diploma ve madalyalarını alarak bir üst sınıfa geçmenin gururunu yaşadılar.

Öğrencilerimizin keyifle katıldıkları keşfet, hayal et, yap düşüncesi ile hazırladıkları maker videosu, <Kim Korkar Hain Kurttan?> isimli yaratıcı drama çalışması, beden ve hareket dersinden çalışmalar, yıl boyunca görsel sanatlar dersinde yapılan resim sergisi, keyifle seslendirdikleri şarkılar ve Türkçe-Almanca etkinlik fotoğrafları yıl sonu müzikalimize renk kattı.

Tüm öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca; öğrenmeyi ve araştırmayı seven, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, yetenek ve becerilerinin farkında olan, başarmaktan keyif alan, yaratıcı ve özgüveni yüksek; başarılı, özgür ve mutlu bireyler olmalarını dileriz.