22.4.2021

Yazar Habib Bektaş ile Söyleşi

22 Nisan 2021 Perşembe günü İELEV Özel Ortaokulu öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Yazar Habib BEKTAŞ ile bir araya geldiler. 23 Nisan’ın çocuk bayramı olma sürecine değinen yazarımız, bu önemli tarihin Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin önemini vurguladı. Bir kitaptan ötesi olan Nutuk’tan alıntılar yaparak umudun ve inancın üzerinde durdu. Söyleşinin ikinci bölümünde dilimizin inceliğini en iyi ifade eden atasözleri ve deyimler üzerinde konuşan yazarımız, atasözü ve deyimleri içselleştirmenin önemli olduğunu vurguladı. Söyleşide öğrencilerimiz merak ettikleri soruları yazarımıza sorma fırsatı buldular ve birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.