3.4.2019

World Scholar’s Cup Bilgi Yarışması

29-30 Mart 2019 tarihlerinde, 7. sınıf öğrencilerimizle İstanbul Koç Okullarında düzenlenen “World Scholar’s Cup” bilgi yarışmasına katıldık. World Scholar’s Cup yazma becerilerini, münazara yeteneklerini ve genel kültür becerilerini ölçen uluslararası ve disiplinler arası bir yarışmadır.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Efe ERGELEN, takım münazarası kategorisinde 3 gümüş madalya, 120 sorudan oluşan altın sınavlar kategorisinde 25. olarak 4 altın madalya almaya hak kazandı ve sanat alanında özel yetenek ödülüne layık görüldü.

Berk ORAL, yazma becerisi kategorisinde iki altın ve münazara etkinliği kategorisinde iki gümüş madalya almaya hak kazandı.

Poyraz Nehir ALPTEKİN, yazma becerisi kategorisinde 16. olarak 2 altın madalya ve 2 gümüş madalya almaya hak kazandı.

Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz, World Scholar’s Cup’ın yurt dışı ayağına katılma hakkı elde ettiler.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.