21.10.2021

“Tomorrow” Projesinde 7. Sınıflarla İlk Adımı Attık

İELEV Özel 125.Yıl Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimize 21 Ekim 2021 Perşembe günü “TOMORROW” projesinin tanıtımı yapıldı. Fen Bilimleri, Bilişim Teknolojileri, Matematik ve Görsel Sanatlar bölümleri öğretmenlerimizin ortaklaşa yer aldığı bu proje; her yıl 7. sınıf öğrencilerimizle yürütmeyi planladığımız -bir yıla yayılan- eğitim, tasarım, üretim, paylaşım ve girişimcilik aşamalarıyla devam eden uzun süreli bir çalışmadır.

Öğrencilerimiz, proje sonunda inovatif bir ürün tasarımı yapacaklar ve tasarımlarının çıktılarını 3D yazıcıdan alacaklardır.

Tanıtım sunumunda öğrencilerimiz, “Tüketimin sınırı var mı? Sınırsız tüketimle nereye kadar? Neden ve nasıl inovasyon? Projemizde neden matematiksel bakış? Projemizde neden estetik bakış? Projemizde neden TINKERCAD eğitimi?” sorularına yanıt buldular. Sunumdan heyecanla ayrılan öğrencilerimizin, daha iyi bir yarın için üretebilmelerini bekliyoruz ve bu yolda “TOMORROW” projemizin iyi bir basamak olmasını diliyoruz.