29.12.2023

“TOMORROW” Projesinde 7. Sınıf Öğrencilerimize “Design Thinking” Eğitimi Verdik

İELEV Özel Ortaokulu olarak STEM çalışmalarını sistematik bir şekilde müfredata entegre ediyoruz. Bu kapsamda “TOMORROW” projesinde, 7. sınıf öğrencilerimize Eğitim Teknolojileri Koordinatörü Sn. Duygu Bıyıkoğlu tarafından “Design Thinking” eğitimi verildi. Öğrencilerimiz eğitimde, “Tasarım odaklı düşünme nedir, aşamaları nelerdir ve yenilikçi düşünmeye nasıl katkı sağlar?” sorularına yanıt buldular. Aynı zamanda öğrencilerimiz “Design Thinking”in başlangıcının empati olduğuna ve hangi alanlarda kullanıldığına dair farkındalık kazandılar. Fen Bilimleri, Matematik, Görsel Sanatlar ve Bilişim Teknolojileri bölümleri tarafından yürütülen projenin bir sonraki adımında, öğrencilerimiz “Temiz Su” temasına dair günlük hayattaki problemlere yenilikçi çözümler bulmak için akademisyen sunumu izleyecekler.