27.12.2023

TOMORROW Projesi Uzman Buluşmasını Gerçekleştirdik

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimizle “Temiz Su-Su Tasarrufu” teması üzerinde çalıştığımız TOMORROW projesiyle ilgili uzman buluşmasını gerçekleştirdik. Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Çevre Teknolojileri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslıhan Kerç’i okulumuzda ağırladık. Suyla ilgili ulusal ve uluslararası pek çok projede görev alan Doç. Dr. Aslıhan Kerç; suyun dünyadaki durumu, su krizi, su arıtımı ve su tasarrufuyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Çalıştığı projeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Öğrencilerimiz, konuğumuza kendi projelerini geliştirmek üzere merak ettikleri soruları yöneltti. Öğrencilerimiz için verimli ve keyifli bir söyleşi oldu.