22.10.2019

“TOMORROW” PROJESİ İNOVASYON SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ!

18 Ekim tarihinde, 7. Sınıf öğrencilerimizle “Tomorrow” projesi kapsamında Türkiye’de Genç Araştırmacılar Akademisinin ve İnovasyon için Eğitim Vakfı kurucularından Doç. Dr. Gamze Sart ile gerçekleştirdiğimiz söyleşideydik.

Design Thinking metodu ile tüm 7. Sınıf öğrencilerimizi sistematik bir yaratıcılık sürecinin içine alan Doç. Dr Gamze Sart, öğrencilerimize verdiği mesajlarla, inovasyon yapan, topluma pozitif değer sağlayan,  inovatif bireyler olmaları konusunda ışık tutmuştur.

Gamze Sart’ın paylaşımlarının 7. Sınıf öğrencilerimize “Tomorrow” projesinde üretim, tüketim, endüstriyel tasarım, inovasyon, ve girişimcilik konularında farkındalık oluşturacağına inanıyor ve öğrencilerimizin yaratıcılıklarını kullanarak ortaya çıkaracakları fikirleri sabırsızlıkla bekliyoruz.