4.10.2019

“Tomorrow” Projemizin Temellerini Attık!

7. sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştireceğimiz “Tomorrow” projemiz ile uluslararası bilince sahip, evrendeki tüm varlıklara saygı gösteren ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için inisiyatif alan, her türlü problem için çözümler üreten, deneyen, yanılan, tekrar deneyen ve sonucunda inovasyon yapan bireyler için farklı disiplinlerin (fen bilimleri, bilişim teknolojileri, matematik ve görsel sanatlar) bir araya geldiği “Tomorrow” projemize başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Projemizin ilk adımında öğrencilerimiz “Tüketimin sınırı var mı? Sınırsız tüketimle nereye kadar gidebiliriz? Neden ve nasıl inovasyon yapmalıyız? Projemizde neden matematiksel bakış gerekli? Projemizde neden estetik bakış olmalı?” sorularının yanıtlarını buldular.   

Sunumdan heyecanla ayrılan öğrencilerimize, Marcel Proust ‘un “Buluşun gerçek yolculuğu, yeni diyarlar arayarak değil, farklı gözle bakarak gerçekleşir” sözünü hatırlatarak daha güzel yarınlar için “Tomorrow” projemizin iyi bir basamak olmasını diliyoruz.


Foto Galeri