20.6.2019

Sekizinci Dönem Mezunlarımız Aramızdan Ayrılırken…

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu olarak 14 Haziran 2019 Cuma günü 19.30 - 22.00 saatleri arasında okulumuzun bahçesinde velilerimizin de katılımıyla 8. sınıf öğrencilerimizin “Sekizinci Dönem Mezuniyet Töreni” ni büyük bir gururla gerçekleştirdik.

Mezuniyet törenimiz; öğretmen ve öğrencilerimizin müzik eşliğinde tören alanına inmesiyle başlamış; Okul Müdürü Sayın Burcu Aybat, İELEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Sayın Şakir İşçi, Almanca Bölüm Başkanı Sayın Gülhan Tezcan, Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Aysel Tokalp’ in konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilerimizden okul birincimiz Cansu Gökdelen’ in konuşması ve dönem plaketinin okul kütüğüne çakılması ile devam etmiştir.

Duygulu anların yaşandığı bayrak flama devir teslim töreninde; bayrak ve flamayı 7. sınıflara onurla devretmek üzere mezun öğrencilerimizden Aleyna Defne Durmaz ve  Korkmaz Alp Tuygun ile bayrak ve flamayı aynı bilinç ve sorumluluk içinde taşımak üzere 7. sınıflar adına devralacak Ilgın Tuncel ve Yunus Bahadır Erdinç’ e izleyicilerimiz bu önemli anda tanıklık etmiştir. Bayrak flama devir teslim töreni bittikten sonra öğrencilerimize öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verilmiştir. Mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz, bu özel gün için hazırlanan mezuniyet pastasını büyük bir keyifle kesmişlerdir.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin kokteyl alanına geçmesiyle törenimiz sona ermiştir.


Foto Galeri