25.10.2019

SEKİZ ÖĞRETMENİMİZ SUNUMLARIYLA ATC’DEYDİ

Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu Türkçe ve İngilizce konuşan öğretmenleri uzmanlıkları ile ilgili bir araya getiren, okul öncesi eğitimden 12. sınıfa kadar bütün branşlarla aynı anda pek çok sunumun yapıldığı bir günlük bir sempozyumdur. Bu yıl 1200’den fazla eğitimcinin katılımıyla 23’üncüsü gerçekleştirilen sempozyumda 8 öğretmenimiz sınıflarında neler yaptıklarını meslektaşlarıyla paylaştı.

İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/Ortaokulu öğretmenlerimiz sempozyumda şu sunumlarıyla yer aldılar: Türkçe Zümre Başkanı Filiz Akınal “Yaşasın Doğru İletişim”, Sınıf Öğretmeni Göknur Aşçı ile Rehberlik ve Danışmanlık Zümre Başkanı Nuran Ercan “Öğrenmede Evrensel Tasarım ile Dönüşen Öğrenme”, Sınıf Öğretmeni Sevim Çelik Önemli ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Burcu Sarıoğlu “Uygulanmış Erken STEM&Maker Örnekleri”, Sınıf Öğretmeni Semra Özgel Hakgör ile Sevim Çelik Önemli “İELEV STEM’19 Projesi”, Sınıf Öğretmeni Gökçe Bulut ile Ahsen Cantürk ise “2. Sınıflarda Disiplinlerarası Çalışma Örneği”.