8.4.2022

Prof. Dr. Ressam Gülveli Kaya İle Söyleşi Gerçekleştirildi

“Dünya Sanat Günü” adı altında 4-8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz İELEV Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu öğrencilerimiz, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ressam Gülveli Kaya ile söyleşide buluştu. “Sanat, Sanatçı ve Sanat Eseri” başlığı altında kendi eserlerinden yola çıkarak sanat görüşlerini paylaştı. Öğrencilerimizin Padlet üzerinden hazırladığı “Ressam olmak nasıl bir histir? Ressam olmaya nasıl karar verilir? Sanat hayatı boyunca ilham kaynağı ne olmuştur? İlk aldığı ödül onun için ne ifade ediyor? Örnek aldığı usta sanatçılar kimlerdir?” gibi soruları keyifle yanıtlayan Prof. Dr. Ressam Gülveli KAYA’ya bizlerle olduğu için teşekkür ederiz.