14.3.2024

Pi Sayısı ile Eğlenceli Bir Yolculuğa Çıktık

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Matematik bölümü olarak 14 Mart Dünya Pi Günü’nü çeşitli etkinliklere kutladık. Etkinlikler kapsamında okulumuzun konferans salonunda 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize yönelik “pi sayısı” ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı. Öğrencilerimiz, “pi sayısı” ile ilgili düşüncelerini paylaştılar. Pi Günü için hazırlanan yarışmalarda “pi sayısı” ile ilgili resfebeler yapan öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdiler. Tasarladıkları pi tişörtlerini podyuma çıkarak sergilediler. Sınıflarının kapılarını “pi” temasıyla süslediler. Yapılan bu etkinlikler ve yarışmalarda başarılı olan öğrencilere ödüller verildi. Etkinliklere katılım sağlayan öğrencilerimiz, bu özel günde büyük bir sevinç yaşadılar.