10.2.2020

Özel Saint Benoit Fransız Lisesini Ziyaret

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerimiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz Eşliğinde Özel Saint Benoit Fransız Lisesini Ziyaret Ettiler.

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü tarafından, 8. Sınıf öğrencilerimizin bir üst eğitim öğretim kurumu olan ortaöğretim kurumlarını tanımaları, hedeflerini belirlemeleri ve motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla gerçekleştirilen “Lise Gezilerimiz” devam etmektedir. Bu kapsamda öğrencilerimiz; Özel Saint Benoit Fransız Lisesini ziyaret ettiler. Lise gezilerinin öğrencilerimizin hedef belirlemeleri, lise seçimi ile ilgili karar verme süreçlerini kolaylaştırması, liselerle ilgili gerekli sorgulama ve değerlendirmeleri yapmaları, lise kültürü ve ruhunu yaşamaları adına öğrencilerimizi olumlu etkilediği gözlemlenmiştir. Gezilerimiz devam edecektir.