30.6.2021

Ortaokul Öğrencilerimiz ile Telafi Eğitimi Gerçekleştirdik

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu öğrencilerimizle telafi programı kapsamında yapılan etkinliklerimiz; öğrencilerimizin yazma becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra dil edinimindeki tüm duyuların kullanılması, iletişim, iş birliği, ekip çalışması gibi sosyal becerilerin desteklenmesi amacına da uygun gerçekleştirilmiştir. Tüm algı kanallarının dahil edilerek farklı aktivitelerle dolu dört temel beceri alanının desteklendiği etkinliklerle öğrencilerimizin temel dil yetkinliklerinin artmasına katkı sağlamak hedeflenmiştir. Öğrencilerimize sunulan bu ortam, onlara aktif öğrenme ve başkalarıyla iletişim halindeyken üretken olma fırsatı vermiştir.

‘’Zwei unterhaltsame Nachholwochen liegen hinter uns‘’.

Innerhalb der Nachholwochen konnten unsere Schüler*innen u.a. ihre Schreibfertigkeiten stärken und alle ihre Sinne beim Spracherwerb aktivieren.

Zugleich trainierten sie ihre sozialen Kompetenzen durch Kommunikation, Kooperation und Teamarbeit. Diverse Aktivitäten förderten unter Einbeziehung aller Wahrnehmungskanäle wesentliche Kernkompetenzen unserer Schüler*innen. Das gebotene Umfeld gab ihnen die Möglichkeit, im Kontakt mit anderen aktiv zu lernen und produktiv zu sein. Hierbei hatten sie viel Spaß.