11.6.2019

Nürnberg’ deydik

İELEV Okulları Almanca Bölümü olarak 7. sınıflarımızdan 10 öğrencimizle 1 - 7 Haziran 2019 tarihleri arasında öğrencilerimizin Almancayı sosyal yaşamlarında kullanmaları ve dil donanımlarını yaşayarak pekiştirmeleri için Nürnberg Hans-Sachs-Gymnasium ile bir “Öğrenci Değişimi Programı” gerçekleştirdik.

Gerek Almanca donanımları gerekse örnek davranışlarıyla büyük beğeni kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

Unser Nürnberg-Besuch

Zehn Schüler/innen aus den 7. Klassen der IELEV-Schulen haben vom 01. – 07. Juni 2019 die Schüler/innen des Hans-Sachs-Gymnasiums in Nürnberg besucht. Eine Woche lang haben unsere Schüler/innen bei ihren Partnern gewohnt und gemeinsam mit ihnen den Unterricht verfolgt und die Stadt Nürnberg genossen.

Wir sind stolz auf das vorbildliche Benehmen und die Deutschkenntnisse unserer Schüler/innen und wünschen ihnen weiterhin viel Erfolg!