14.3.2024

Modern Sanat Eserleri Müzesi’nde Sanatsal Keşif

Görsel Sanatlar bölümümüzün 7 ve 14 Mart 2024 tarihlerinde organize ettiği geziyle 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz İstanbul Modern Sanat Müzesi'ni ziyaret etti. Bu geziyle öğrencilerimizin genel kültürlerine katkıda bulunmak ve onlarda sanatın her alanıyla ilgili genel bir hassasiyet yaratmak amaçlandı.

Müzede modern sanat eserlerini inceleyen öğrencilerimiz; sanatın, teknolojinin, bilimin ve estetiğin nasıl iç içe geçtiğini görme fırsatı buldular. Sanatçıların farklı malzeme ve teknikler kullanarak yarattığı eserler, öğrencilerimize ilham kaynağı oldu.

İstanbul Modern Sanat Müzesi'ni ziyaret etmek, öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim oldu. Bu gezi sayesinde öğrencilerimiz modern sanatın dünyasına adım attılar ve sanata bakış açıları genişledi.