29.6.2021

“Masal Kapısı” İELEV’e Açıldı

İnsanlığın kadim bilgeliğini barındıran masallar, eğitim ortamlarında yalnızca çocukların hayal dünyalarını geliştirmekle kalmaz, simgesel diliyle onların baş etmeye çalıştıkları ruhsal ve düşünsel sorularına da cevap olur. Zihnimizde ve ruhumuzda dünyayı anlamlandırmamızı mümkün kılan masallar, kahramanlar aracılığıyla çocuğu hayata hazırlayan çok kıymetli rehberlerdir.

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Sosyal Bilgiler dersi telafi programı kapsamında 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirilen atölyemizde masal kapısı aralandı, kulağımızdan kalbimize giden yolda söz masallara bırakıldı. Birlikte hayal kurmayı özleyen, masallara daha yakından bakmak isteyen herkes bu kapıdan geçip masal diyarına ulaştı. Yaşasın masallar, hayal kursun çocuklar!