26.2.2024

“Kutunun Dışında Öğretmen Buluşmaları” Düzenliyoruz

İELEV Özel İlkokulu/Ortaokulu olarak öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine yıl boyunca katkı sunacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Bu kapsamda “Kutunun Dışında Öğretmen Buluşmaları” etkinliğini düzenledik. 26 Şubat 2024 Pazartesi günü, kütüphanemizde Kütüphane Birimi ve Türkçe bölümünün birlikte organize ettiği “Ayın Kitabı ve Yazarı” etkinliğinde öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz bir araya geldiler. Usta yazarımız Yaşar Kemal ile ilgili keyifle başlayan sohbet, yazarımızın “Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca” romanının tahlil edilmesiyle devam etti. Etkinliğe katılan tüm öğretmenlerimiz romanda zihinlerine kazınan bölümleri paylaştı; bu bölümler üzerine derin sohbetler yapıldı. İELEV ailesi olarak “İlle de okumak” diyerek bir sonraki yazar ve kitap etkinliğimizde tekrar bir araya gelmenin heyecanıyla etkinliğimizi sonlandırdık.