Okul Öncesi- İlkokul- Ortaokul Ücret Bilgileri

2022-2023 EĞİTİM DÖNEMİ ÜCRET BİLGİLERİ

Eğitim-Öğretim ücretinin belirlenmesinde ilgili mevzuat sınırları içinde kalınması gözetilmiştir. Yemek ücretlerinin belirlenmesinde TÜİK verileri çerçevesinde gıda enflasyon verileri dikkate alınmış, menü içerik ve kalitesinin iyileştirilmesi hedeflenmiştir.

Belirlenen okul ücretlerine KDV eklenmiş olup, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından KDV oranlarında değişiklik kararı alınması durumunda fark veliye yansıtılacaktır.

Yukarıdaki tabloda belirtilen toplam okul ücretleri 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için geçerli olup, bu tutara eğitim öğretim hizmetleri, kahvaltı, öğle yemeği, etkinlikler, şehir içi gezi masrafları, okulda kullanılacak kırtasiye malzemeleri, İELEV öğretmenlerinin hazırladığı ve İELEV’in bastırdığı kitaplar ve KDV dahildir.

Tüm ders kitapları (kaynak kitaplar ve okuma kitapları dahil olmak üzere), ders araç ve gereçleri (armonika, flüt, hesap makinesi vb), okul forması, gösterilerde kullanılan kostümler ve servis bedeli okul ücretine dahil değildir.

İELEV Eğitim Kurumlarında 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin yemekhane kullanımı tercihe bağlı olup, okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri için yemekhane kullanımı zorunludur.

Yukarıda yer alan okul ücretleri 2023 yılı Ocak ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde öğrenci velilerinden tahsil edilecektir.

Uygulanacak peşin ödeme indirimleri ile ilgili bilgiler aşağıdaki linkte yer almaktadır. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır.

18022022