İELEV Özel Lisesi Ücret Bilgileri

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ücretleri (Yemek Dahil)

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ücretleri (Yemek Hariç)

Yukarıdaki tabloda belirtilen toplam okul ücretleri 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için geçerli olup, bu tutara eğitim öğretim hizmetleri, kahvaltı, öğle yemeği, etkinlikler, şehir içi gezi masrafları ve KDV dahildir.

Belirlenen okul ücretlerine %8 KDV eklenmiş olup, Maliye Bakanlığı tarafından KDV oranlarında değişiklik kararı alınması durumunda fark veliye yansıtılacaktır.

Tam gün eğitim programı uygulanan okullarımızda sunulan yemek hizmeti, pedagojik, operasyonel ve hijyenik açılardan bazı sınıf seviyelerinde* eğitim sürecinin ayrılmaz parçası olup, yemek ücreti de okul ücretinin ayrılmaz parçasıdır. Yemek ücretinin, en geç 2021 yılı ağustos ayı sonuna dek ödenmesi gerekmektedir.

*İELEV Eğitim Kurumlarında 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin yemekhane kullanımı tercihe bağlı olup, okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri için yemekhane kullanımı zorunludur.

• Tüm ders kitapları (kaynak kitaplar ve okuma kitapları dahil olmak üzere), kırtasiye malzemeleri, ders araç ve gereçleri (müzik aletleri, hesap makinesi vb), okul forması, gösterilerde kullanılan kostümler ve servis bedeli okul ücretine dahil değildir.
  • Yukarıda yer alan okul ücretleri 2022 yılı ocak ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde öğrenci velileri tarafından ödenecektir.

Uygulanacak peşin ödeme indirimleri ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır.

10022021