İELEV Özel Lisesi Tanıtım Günü’ne Kayıt için Tıklayınız

İELEV Özel Lisesi Ücret Bilgileri

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Ücret Bilgileri (Yemek Dahil)

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Ücret Bilgileri (Yemek Hariç)

***: 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren GIB sınavları ile ilgili ücretler, İELEV Yönetim Kurulu'nun berlirleyeceği oranda toplam okul ücretine yansıtılacaktır.

Eğitim-Öğretim ücretinin belirlenmesinde ilgili mevzuat sınırları içinde kalınması gözetilmiştir. Yemek ücretlerinin belirlenmesine TÜİK verileri çerçevesinde gıda enflasyon verileri dikkate alınmış, menü içerik ve kalitesinin iyileştirilmesi hedeflenmiştir.

Belirlenen okul ücretlerine KDV eklenmiş olup, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından KDV oranlarında değişiklik kararı alınması durumunda fark veliye yansıtılacaktır.

Yukarıdaki tabloda belirtilen toplam okul ücretleri 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için geçerli olup, bu tutara eğitim öğretim hizmetleri, kahvaltı, öğle yemeği, etkinlikler, şehir içi gezi masrafları ve KDV dahildir.

Tüm ders kitapları (kaynak kitaplar ve okuma kitapları dahil olmak üzere), kırtasiye malzemeleri, ders araç ve gereçleri (müzik aletleri, hesap makinesi vb), okul forması, gösterilerde kullanılan kostümler ve servis bedeli okul ücretine dahil değildir.

İELEV Eğitim Kurumlarında 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin yemekhane kullanımı tercihe bağlı olup, okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri için yemekhane kullanımı zorunludur.

Yukarıda yer alan okul ücretleri 2023 yılı Ocak ayında tamamlanacak şekilde aylık eşit taksitler halinde öğrenci velilerinden tahsil edilecektir.

Uygulanacak peşin ödeme indirimleri ile ilgili bilgiler aşağıdaki linkte yer almaktadır. Belirtilen tarihlerden sonra peşin ödeme indirimi uygulanmayacaktır.

23022022