Toplam: 1323
3.10.2018
Yaşam Becerileri ve Sonbahar Projesi

03 Ekim 2018 Çarşamba günü, 2. sınıf öğrencilerimizYaşam Becerileri ve Sonbahar Projesietkinliği için Belgrad Ormanlarına gittiler. Sınıf, Almanca, beden eğitimi öğretmenleri ve rehber öğretmenler eşliğinde istasyon çalışmaları yapan öğrencilerimiz; gün boyu öğretici ve bir o kadar da eğlenceli aktivitelere katıldılar. Sınıf öğretmenleri ile doğadaki materyalleri kullanarak deste-düzine konusunda pekiştirici etkinlikler yaptılar. Almanca dersinde öğrenilen sonbahar ile ilgili sözcükleri pekiştirmek için oyunlar oynadılar, duyu organlarıyla doğayı gözlemledirler, Oyun Okulu projesi kapsamında öğrendikleri ilk oyun olan ebe turayı oynadılar.Kamp kurmayı, birlik olmayı, izcilik kavramını öğrenen öğrencilerimiz;doğada olmanın tadını çıkarırken dersle ilgili kazanımları pekiştirme ve öğrendiklerini yaşama geçirme fırsatı buldular. Ein Tag Im Wald! Am 3. Oktober haben unsere 2. Klassen einen schönen Tag im Wald verbracht. Mit den Klassenlehrern, Sportlehrern und Deutschlehrern sowie den Beratungslehrern hatten die Kinder viel Spaß bei Stationsarbeiten und tollen Lernaktivitäten. In der Natur haben die Schüler mit den Klassenlehrern mit natürlichen Materialien aus dem Wald eine Aktivität gemacht und mit den Deutschlehrern wurde ein Wortschatzspiel gespielt. Die Sportlehrer und die Beratungslehrer haben zusammen ein Projekt durchgeführt. Das war ein unvergesslicher schöner Tag.

3.10.2018
Yaşam Becerileri ve Sonbahar Projesi

03 Ekim 2018 Çarşamba günü,1. sınıf öğrencilerimizYaşam Becerileri ve Sonbahar Projesietkinliği için Belgrad Ormanlarına gittiler. Sınıf, Almanca, beden eğitimi öğretmenleri ve rehber öğretmenler eşliğinde istasyon çalışmaları yapan öğrencilerimiz; gün boyu öğretici ve bir o kadar da eğlenceli aktivitelere katıldılar. Sınıf öğretmenleri ile doğada uzamsal ilişkiler konusuna dair kolaj çalışmaları yapıp küçük kas gelişimlerini destekleyecek etkinliklere katıldılar.Almanca dersinde öğrenilen sonbahar ile ilgili sözcükleri pekiştirmek için oyunlar oynadılar, duyu organlarıyla doğayı gözlemledirler, Oyun Okulu projesi kapsamında öğrendikleri ilk oyun olan ebe turayı oynadılar.Kamp kurmayı, birlik olmayı, izcilik kavramını öğrenen öğrencilerimiz;doğada olmanın tadını çıkarırken dersle ilgili kazanımları pekiştirme ve öğrendiklerini yaşama geçirme fırsatı buldular. Ein Tag Im Wald! Am 3. Oktober haben unsere 1. Klassen einen schönen Tag im Wald verbracht. Mit den Klassenlehrern, Sportlehrern und Deutschlehrern sowie den Beratungslehrern hatten die Kinder viel Spaß beiStationsarbeiten und tollen Lernaktivitäten. In der Natur haben die Schüler mit den Klassenlehrern eine Collage gebastelt und mit den Deutschlehrern wurde ein Wortschatzspiel gespielt. Die Sportlehrer und die Beratungslehrer haben zusammen ein Projekt durchgeführt. Das war ein schöner Tag.

Toplam: 1323