6.5.2021

“İELEV’de Çevrim İçi Etkinlik Akşamları” Kapsamında Almanca El Sanatları ve Oyun Akşamı Gerçekleşti

“İELEV’de Çevrim İçi Etkinlik Akşamları” etkinlikleri kapsamında 6 Mayıs 2021 Perşembe günü İELEV Özel İlkokulu/ Ortaokulu ve İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu/ Ortaokulu öğrencilerimizle “Almanca Çevrim İçi Etkinlik Akşamı” gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin bilgi, beceri ve yaratıcılıklarını kullandıkları etkinliklerde 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz ‘’Ich hab dich lieb! Karte’’ etkinliğinde hediye etmek üzere ‘’Sevgi Kartları’’ hazırladılar. 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz mutfağa girip kendi elleriyle “Trüf Kekler“ yaptılar. 5. sınıf öğrencilerimiz ‘’Quiziz- Yarışması’’nda ter döktüler. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise diğer yerleşkedeki arkadaşlarıyla ‘’ Tresor Knacker Yarışması’’nda kıyasıya mücadele ettiler.

Spiele- und Bastelabend

Im Rahmen der Online-Deutsch-Spieleabende der IELEV-Schulen am 6. Mai 2021 gab es für unsere Schüler*innen der Grund- und Mittelschule zahlreiche unterhaltsame Aktivitäten. Die Schüler*innen machten mit Freude mit und hatten Spaß.

Die 1. und 2. Klassen bastelten „Ich hab dich lieb“-Karten.

Die 3. und 4. Klassen waren unsere „Trüffelprofis“ und haben mit uns leckere Trüffel gebacken.

Die 5. Klassen hatten Spaß mit „Quiziz“ und unsere 6., 7. und 8. Klassen traten online gegen die Schüler*innen der Cağaloğlu Ortaokulu beim „Minticity -Tresorknacker“-Wettbewerb an.