11.3.2021

İELEV'de Çevrim İçi Eğitim Akşamları Devam Ediyor

11 Mart 2021 Perşembe akşamı İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu / Ortaokulu 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle "Çevrim İçi Etkinlik Akşamları” serimizin ikincisini gerçekleştirdik.

Türkçe öğretmenleri tarafından organize edilen etkinlikte 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz “Genel Kültür ve Bilgi Yarışması” ile hem yarıştılar hem eğlendiler. Birikimlerini ortaya koyan ve yeni bilgilere kapılarını açan öğrencilerimiz keyifli bir akşam etkinliğini daha tamamladılar. 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise “Benden Hikâyesi Sait Faik Abasıyanık Belgeseli” ile duyguların kalemle buluştuğu tarihî bir yolculuğa çıktılar. Burgazada’nın sokaklarında dolaşan anılarla ve o zamanlara tanıklık edenlerin paylaşımlarını dinleme fırsatı buldular.