25.10.2019

İELEV ÖZEL 125. YIL ORTAOKULUNDA YAPILAN SINIF TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ

İELEV ÖZEL 125. YIL ORTAOKULUNDA YAPILAN SINIF TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ SONRASINDA 25 EKİM 2019 CUMA GÜNÜ  OKUL MÜDÜR YARDIMCISI, PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ VE SOSYAL BİLGİLER BÖLÜMÜ ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMIYLA ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulunda yapılan sınıf temsilcisi seçimleri sonrasında 25 Ekim 2019 Cuma günü Okul Müdür Yardımcıları,  Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi ve Sosyal Bilgiler Öğretmenlerinin katılımıyla öğrenci meclisi ilk genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize demokrasi bilinci ve demokratik haklarımızla ilgili bilgi paylaşımı yapılan toplantıda seçim süreci ile ilgili detaylar aktarıldı.