Haberler< Geri dönün

25.12.2019

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımımız “İlçe Dördüncüsü”

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımımız, 16-25 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Okul Sporları Çekmeköy Voleybol Yıldız Kız İlçe Birinciliği Müsabakaları” na katılmıştır.

On yedi okulun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizden Nehir Ceylin Çınar, Eda Gültekin, Duru Cürgül, Duru Uğur, Bilgesu Gültekin, Masal Nur Barışık, Duru Alkoç, Ilgın Tuncel, Esra Karakuloğlu, Naz Karatoprak, Zeynep Irmak Alpul ve Hazal Fırat’ın katılımıyla oluşturulan Yıldız Kız Voleybol Takımımız; “İlçe Dördüncülüğü” nü elde etmiştir. Turnuva süresince okulumuzu centilmence ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarıların devamını dileriz.